Uvjeti korištenja impressum

Uvjeti korištenja usluga i sadržaja

 
Prvim korištenjem web lokacije smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate.
Preuzimanje i ispis slika, teksta & glasovnih zapisa ili animacija I ostalog sadržaja web stranice moguć je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog našeg pismenog dopuštenja.
 
Redovne maloprodajne cijene se odnose na cijene proizvođača. Sve navedene cijene su bruto-cijene (uklj. PDV), nisu uključeni svi troškovi prijevoza, osim ukoliko nije izričito navedeno.
 
Möbelix zadržava pravo isključivanja osoba od servisa i/ili isporuke, ukoliko za to postoje opravdani razlozi.
 
Za sve protuzakonite radnje ili online informacije, koje povezuju postojeću stranicu s drugim internetskim ponudama te u sadržajima koje postavljaju osobe prilikom međusobnog komuniciranja na našim forumima, izričito isključujemo bilo kakav oblik odgovornosti. Möbelix odgovara samo u slučaju stvarnog znanja te
ukoliko ništa ne poduzme kako bi uklonio informaciju ili joj zabranio pristup. Diskriminirajući, uvredljivi, nemoralni ili protuzakoniti sadržaji mogu biti odrstranjeni od strane internetskog administratora, ukoliko se jasno ističu kao takvi.
 
Na sva ostala pitanja koja se odnose na uvjete poslovanja rado odgovaramo na info@moebelix.hr, ukoliko ne izlaze iz okvira sveopćih uvjeta poslovanja.
Kroz svaku se pristiglu poštu autor/autorica slaže s njegovom/njezinom objavom te se automatski odriče svog autorskog prava i eventualne naknade za objavu.
 
www.moebelix.hr navedena stranica služi za prodaju i traženje namještaja i ostalih kućanskih potrepština i dodataka.
 

Impressum
Lesnina H d.o.o.
Kukuljanovo 345
51227 Kukuljanovo
36998794856